Crescina HFSC 1300 Woman Tratament complet de crestere si combatere a caderii parului, 10 + 10 fiole

In stock

Crescina HFSC 1300 Woman – Tratament Complet pentru Cresterea si Combaterea Caderii Parului, 10 + 10 Fiole

Crescina HFSC 1300 Woman este solutia perfecta pentru femeile care se confrunta cu stadii avansate de pierdere a densitatii parului. Acest tratament complet contine ambele tipuri de fiole intr-o singura cutie, oferind o solutie eficienta impotriva caderii parului si stimuleaza cresterea fiziologica a acestuia.

Beneficii:

– Tratament dual: Furnizeaza 10 fiole Crescina Re-Growth HFSC care ajuta la promovarea cresterii sanatoase a parului, si 10 fiole Crescina Anti-Hair Loss HSSC care previn caderea parului cauzata de factori fiziologici.
– Eficienta dubla: Combinatia acestor fiole permite abordarea completa a problemelor legate de parul subtire si caderea acestuia, oferind rezultate vizibile.
– Utilizare simpla: Fiecare fiola de 3,5 ml este destinata utilizarii alternative in primele 5 zile ale saptamanii, urmate de o pauza de 2 zile, asigurand o absorbtie optima a ingredientelor active.
– Tratament de o luna: Cele 20 de fiole din cutie sunt suficiente pentru un tratament complet de o luna, care poate fi repetat de mai multe ori pe an pentru a mentine rezultatele.

Mod de utilizare:

Aplicati continutul fiecarei fiole pe scalp, conform schemei de utilizare recomandate, pentru cele mai bune rezultate.

Crescina HFSC 1300 Woman – pentru un par mai dens, sanatos si revitalizat!

Be the first to review “Crescina HFSC 1300 Woman Tratament complet de crestere si combatere a caderii parului, 10 + 10 fiole”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reviews

There are no reviews yet.

Main Menu