Crescina Transdermic HFSC 500 Man Tratament complet, 10 + 10 fiole

In stock

Crescina Transdermic HFSC 500 Man – Tratament Complet pentru Stadii Medii de Rarire a Parului, 10 + 10 Fiole

Crescina Transdermic HFSC 500 Man este tratamentul ideal pentru barbatii care se confrunta cu stadii medii de pierdere a densitatii parului. Acest sistem complet de ingrijire contine doua tipuri de fiole pentru a stimula cresterea firelor de par si a combate caderea acestora.

Beneficii:

– Stimularea cresterii parului: Formula Re-Growth ajuta la regenerarea firelor de par, actionand eficient asupra bulbilor activi si partial inactivi.
– Protectia celulelor stem: Complexul HFSC (Stem-Engine) protejeaza nisa celulelor stem din foliculul pilos, ajutand la aparitia de noi fire de par.
– intarirea firului de par: Formula Anti-Hair Loss combate caderea parului si intareste firul de par de la radacina, folosind ingrediente activ care faciliteaza penetrarea acestora.
– Penetrare maxima: Tehnologia Transdermica LABO asigura ca ingredientele active ajung in peste 90% din suprafata scalpului, pentru rezultate optime.

Mod de utilizare:

Se aplica pe scalpul uscat timp de cel putin 2 luni. Fiolele de 3,5 ml se folosesc zilnic, cu 5 fiole pe saptamana si o pauza de 2 zile. Cele doua tipuri de fiole se aplica alternativ, incepand cu fiola Anti-Hair Loss, urmata de fiola Re-Growth.

Crescina Transdermic HFSC 500 Man – pentru un par revitalizat, dens si sanatos, fiecare zi!

Be the first to review “Crescina Transdermic HFSC 500 Man Tratament complet, 10 + 10 fiole”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reviews

There are no reviews yet.

Main Menu