Sebium Gel exfoliant, 100 ml

In stock

Bioderma Sebium Gel exfoliant, 100 ml – Exfoliere purifianta pentru tenul mixt si gras

Bioderma Sebium Gel exfoliant este solutia perfecta pentru ingrijirea pielii mixte si grase. Acest gel purificant si exfoliant elimina impuritatile, micsoreaza porii si catifeleaza textura pielii, lasand-o mai neteda si uniforma.

Beneficii:

– Exfoliere eficienta: Singura solutie de curatare si exfoliere care netezeste pielea si limiteaza aparitia leziunilor, datorita complexului brevetat Fluidactiv?, care regleaza calitatea sebumului.
– Actiune mecanica asupra imperfectiunilor: Microparticulele combinate cu ingredientele active keratolitice (acid glicolic si acid salicilic) actioneaza asupra leziunilor acneice si punctelor negre, accelerand eliminarea impuritatilor si stimuland reinnoirea celulara.
– Toleranta excelenta: Formula delicata, cu agenti de curatare recunoscuti pentru eficacitate si blandete, este foarte bine tolerata de piele.
– Formula parfumata: Ofera o experienta placuta la utilizare, fara iritatii.
– Hipoalergenic si non-comedogenic: Potrivit pentru toate tipurile de piele, fara parabeni, protejandu-se astfel sanatatea pielii.

Mod de utilizare:

Se utilizeaza o data sau de doua ori pe saptamana, alternand cu Sebium Gel Spumant sau Sebium H2O. Aplicati pe fata usor umeda, masati cu miscari circulare timp de 1-2 minute, apoi clatiti bine si uscati usor. Evitati zona din jurul ochilor.

Bioderma Sebium Gel exfoliant – pentru o piele curata, fina si imbunatatita!

Be the first to review “Sebium Gel exfoliant, 100 ml”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reviews

There are no reviews yet.

Main Menu