Bio Oil Gel Pentru Ingrijirea Pielii Uscate, 100 ml

32,00 lei48,00 lei (-33%)

In stock

SKU: 6001159121305 Categorie:

Bio Oil Gel Pentru Ingrijirea Pielii Uscate, 100 ml

Instrucțiuni de aplicare

Aplicați Bio‑Oil® Dry Skin Gel pe pielea uscată, la nevoie. În cazul pielii uscate persistente, se aplică de două ori pe zi, dimineața și seara. Pentru rezultate optime, produsul trebuie aplicat pe pielea curată după duș sau baie. Dacă aplicați alte produse, faceți acest lucru după ce Bio‑Oil® Dry Skin Gel a fost complet absorbit în piele. Bio‑Oil® Dry Skin Gel a fost formulat special pentru corp, dar poate fi folosit și pe față.

Precauții de aplicare

Bio‑Oil® Dry Skin Gel este destinat exclusiv aplicării cosmetice topice. Produsul nu trebuie aplicat pe o rană deschisă sau pe o piele ruptă. A se evita contactul cu ochii. În cazul contactului cu ochii, spălați cu apă din abundență. A nu se lăsa la îndemâna copiilor.
Cantitatea de aplicare
Atunci când se aplică creme, loțiuni și unturi pentru pielea uscată, trebuie aplicată o cantitate mare, deoarece aceste produse sunt predominant apă, care se evaporă la contactul cu pielea. Deoarece Bio‑Oil® Dry Skin Gel este compus din 84% uleiuri, unt și ceară, este nevoie de mult mai puțin produs pentru a acoperi aceeași suprafață corporală.

Utilizarea în timpul sarcinii

Bio‑Oil® Dry Skin Gel este sigur pentru utilizare în timpul sarcinii.

Vitamina A și sarcina

Femeilor li se recomandă, de obicei, să limiteze suplimentele nutritive cu vitamina A în timpul sarcinii și, prin urmare, pot avea îngrijorări cu privire la utilizarea produselor de îngrijire a pielii cu vitamina A. Orice substanță aplicată pe piele este dăunătoare numai dacă este prezentă la niveluri peste pragul toxicologic. Deoarece pielea oferă o barieră semnificativă în calea pătrunderii, doar o mică parte din vitamina A aplicată local intră în organism. Comitetul științific pentru siguranța consumatorilor (CSSC) al Comisiei Europene a evaluat vitamina A și esterii săi, atunci când sunt utilizați ca ingrediente cosmetice. Opinia CSSC este că utilizarea vitaminei A în loțiunile corporale, până la concentrația maximă de 0,05% echivalent retinol, este sigură. Vitamina A prezentă în formula Bio‑Oil® Dry Skin Gel se află la un nivel mult sub această concentrație maximă admisă pentru o loțiune de corp și poate fi utilizată în siguranță pe tot parcursul sarcinii.

Uleiul de rozmarin și sarcina

S-a constatat că uleiul de rozmarin, în concentrații ridicate, este un emenagog, ceea ce înseamnă că are capacitatea de a provoca menstruația și, eventual, de a induce travaliul timpuriu. Acesta este motivul pentru care aromaterapeuții și fitoterapeuții care folosesc uleiul de rozmarin în concentrații mari, recomandă să nu-l folosească în timpul sarcinii. Cu toate acestea, concentrația de ulei de rozmarin din Bio‑Oil® Dry Skin Gel este foarte mică și, prin urmare, poate fi folosit în siguranță în timpul sarcinii.

Utilizarea în timpul alăptării
Bio‑Oil® Dry Skin Gel este sigur pentru utilizare în timpul alăptării, dar se recomandă evitarea aplicării pe mameloane. Deși nu sunt probabile efecte nocive, bebelușii mici sunt foarte sensibili și nu ar trebui să ingereze Bio‑Oil® Dry Skin Gel.
Utilizarea la bebeluși și copii
Siguranța utilizării Bio‑Oil® Dry Skin Gel la copiii cu vârsta sub trei ani nu a fost evaluată. În primii câțiva ani după naștere, în corpul uman au loc multe schimbări, inclusiv dezvoltarea sistemului imunitar. Prin urmare, se recomandă ca acesta să fie utilizat numai la copii cu vârsta de trei ani sau mai mari.

Utilizarea la soare

Testele efectuate pe Bio‑Oil® Dry Skin Gel arată că produsul nu potențează sau exacerbează arsurile solare. Prin urmare, produsul poate fi utilizat în siguranță la soare, cu toate acestea produsul nu oferă protecție împotriva efectelor nocive ale razelor UVA și UVB ale soarelui și, prin urmare, este important să utilizați produsul împreună cu o protecție solară cu spectru larg, cu un factor de protecție solară (SPF) de cel puțin 30.

Utilizarea pe sau în apropierea membranelor mucoase

Bio‑Oil® Dry Skin Gel a fost clasificat ca fiind sigur pentru toate utilizările, însă siguranța sa nu a fost testată pentru contactul cu membranele mucoase, deoarece aceasta nu este o utilizare previzibilă în mod rezonabil a produsului.

Utilizarea împreună cu radioterapia sau chimioterapia
Deși Bio‑Oil® Dry Skin Gel nu conține ingrediente care pot absorbi radiațiile, este recomandabil ca persoanele care urmează tratament cu radioterapie sau chimioterapie să solicite sfatul unui medic înainte de a utiliza produsul.

Utilizarea de către persoanele cu afecțiuni medicale
Deși Bio‑Oil® Dry Skin Gel poate oferi ameliorarea simptomelor unor afecțiuni medicale, cum ar fi dermatita, eczema, psoriazisul și erupțiile cutanate provocate de căldură, este recomandabil ca persoanele cu aceste afecțiuni să solicite sfatul unui medic înainte de a utiliza produsul.
Utilizarea pe pielea sensibilă
Bio‑Oil® Dry Skin Gel poate fi utilizat pe pielea sensibilă. Într-un studiu privind iritarea pielii efectuat pe 30 de participanți cu vârste cuprinse între 18 și 70 de ani cu piele sensibilă, niciun subiect nu a prezentat reacții adverse la Bio‑Oil® Dry Skin Gel.
Utilizarea pe pielea grasă
Bio‑Oil® Dry Skin Gel poate fi folosit pe pielea grasă. Într-un studiu efectuat pe 20 de participanți cu vârste cuprinse între 18 și 65 de ani cu piele predispusă la acnee, Bio‑Oil® Dry Skin Gel s-a dovedit a fi non-comedogenic.
Utilizarea pe pielea predispusă la acnee
Bio‑Oil® Dry Skin Gel poate fi folosit pe pielea predispusă la acnee. Într-un studiu efectuat pe 20 de participanți cu vârste cuprinse între 18 și 65 de ani, cu pielea predispusă la acnee, Bio‑Oil® Dry Skin Gel s-a dovedit a fi non-comedogenic. Este recomandabil ca persoanele care suferă de acnee să ceară sfatul unui medic înainte de a utiliza Bio‑Oil® Dry Skin Gel.

Be the first to review “Bio Oil Gel Pentru Ingrijirea Pielii Uscate, 100 ml”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reviews

There are no reviews yet.

Main Menu