Kelual DS Sampon Pachet Promotional 100 + 100 ml

93,00 lei

In stock

SKU: 5944752000527 Categorie:

Kelual DS sampon elimina pe termen lung matreata si calmeaza rapid scalpul. Formula sa completa, pe baza de substante active de curatare si substante complementare, actioneaza asupra tuturor factorilor implicati in matreata severa. samponul Kelual DS previne aparitia recidivelor.

Sampon tratament pentru reducerea scuamelor, cu efect anti-recidiva.

Aplica, spumeaza masand scalpul, clateste. Aplica din nou si lasa sa actioneze 3 minute, apoi clateste. Faza de puseu: De 3 ori pe saptamana. Timp de 2 saptamani. Faza de intretinere: 1 data pe saptamana.

Ducray Samponul tratament antimatreata KELUAL DS calmează mâncărimile și ajută la eliminarea durabilă a mătreții. Formula sa de curățare țintește factorii responsabili de cauzarea cazurilor severe de mătreață și de reapariția acestora, asociate cu mâncărimi intense. Folosit în faza de atac și apoi în fața de întreținere, ajută, de asemenea, scalpurile predispuse la dermatită seboreică. Șamponul KELUAL DS Tratment dermato-cosmetic conține o combinație de ingrediente active, printre care CICLOPIROXOLAMINE și PIROCTONE OLAMINE, care acționează împreună pentru a scăpa rapid și durabil de mătreață.

Indicatii:
Mătreață severă;
Scuame și mâncărime;

Beneficii:
Elimină Mătreața Pe Termen Lung
Șamponul Kelual Ds Acționează Asupra Tuturor Factorilor Implicați În Stările De Mătreață Severă.
Calmează Rapid Scalpul
Îmbunătățește Calitatea Vieții

Studii clinice:
-80%
mai puține mâncărimi*
-89% reducere a severității scuamelor*
+74% ameliorare a calității vieții**
* Studiu de toleranță și eficacitate efectuat pe 62 de subiecți până în ziua 15
** Evaluare realizată de subiect asupra ameliorării calității vieții percepute la 15 zile, pe 62 de subiecți

Ce este matreata severa:
Pielea este iritată și prezintă scuame pe zonele cu cele mai multe glande sebacee. Această tulburare nu este cauzată de hiperseboree, ci de o reacție secundară a pielii în prezența unei ciuperci microscopice (genul Malassezia).
Această reacție apare sub formă de plăci roșiatice mai mult sau mai puțin scuamoase (celule moarte), uneori foarte iritate, localizate pe zone specifice:
pliurile nazogeniene
nas – zone laterale
pleoape și sprâncene.
Pe scalp, această problemă apare sub forma unor scuame uleioase, galbene, pe suprafața plăcilor roșiatice; acestea pot fi localizate pe frunte, la baza părului și în spatele urechilor și sunt adesea însoțite de mâncărime.

 

kelual

Be the first to review “Kelual DS Sampon Pachet Promotional 100 + 100 ml”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reviews

There are no reviews yet.

Main Menu